I Min Kilde får du adgang til en række personlige oplysninger om dig og din familie fx om skole, bibliotek, bolig, kultur og skat.
Se egne oplysninger. Log på min kilde
Selvbetjeningsløsninger er en samling af de områder, hvor du direkte kan ansøge, beregne, indberette eller på anden måde få ordnet dit ærinde med det samme. Nogle af løsningerne kræver Digital Signatur eller Den Fælles Pinkode. De øvrige er der åben adgang til.
Gå direkte til selvbetjeningsportal
Søg I dit søgeresultet har du mulighed for at vælge et mindre område at søge på, hvis du får for mange hits. Fx kan du vælge kun at søge på kontaktinfo. Søgning i politiske dagsordner og referater kommer ikke med, før du vælger det aktivt til på siden med søgeresultater.
Søg
Nyheder RSS
Denne hjemmeside er lukket Gå til kommunens nye hjemmeside på: www.roskilde.dk
10/12/13 Stormrådet har vurderet følgerne af stormen Bodil som stormflod. Dermed er berørte borgere berettigede til at få erstatning og hjælp gennem de private forsikringsselskaber. Få gode råd her eller på www.stormraadet.dk.
12/07/12 Frivillig Fredag 2012 for alle foreningsfrivillige Er du frivillig i en forening som f.eks. bestyrelsesmedlem, træner, instruktør, frivilligleder eller lignende, så sæt kryds i kalenderen fredag aften den 28. september 2012, når vi igen i år fejrer det frivillige engagement i Roskilde Kommune.
Se alle nyheder se alle nyheder
Sidst ændret: 11-02-2014
Min Kilde
Selvbetjening
Mobil.roskilde.dk
Emneoversigt
Cookiepolitik
Kontakt
Læs op Læs op
stor - lille tekst Tekst Størrelse
Sitemap Sitemap
print Print
Share |
 
Følg os på både Facebook, Twitter og Youtube. Læs mere om vores engagement på de sociale medier her. Følg os på Facebook. Hold dig opdateret om nyheder og arrangementer i kommunen. Følg os på Twitter. Hold dig opdateret om nyheder og arrangementer i kommunen.
FEEDBACK

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os, det kan være med til at gøre roskilde.dk en bedre indgang til din kommune. Skriv når du har ris, ros eller forslag du ønsker at dele med os!

Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


tilfreds neutral Utilfreds    
Chat
CHAT
Borgerservice chatter om generelle spørgsmål og hjælp til selvbetjening.
Du skal være opmærksom på, at vi ikke må besvare og behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.

Chat