Forsiden Kommunen > Organisation > Borgerservice

Alt om Borgerservice

OBS: Borgerservice på Stændertorvet har lukket om onsdagen

Kontaktoplysninger og åbningstider i Borgerservice

NB: Der er IKKE et borgerservicecenter på rådhuset på Rådhusbuen.

Der er mulighed for at bestille tid til fornyelse af pas

Selvbetjening

Du har mulighed for at søge information og bruge selvbetjeningsløsninger på en lang række områder. Så kan du i ro og mag læse om regler og søge om ydelser.

Borgerservice anbefaler:

  • Min Kilde hvor får du adgang til en række personlige oplysninger om dig og din familie. Du præsenteres også for en række selvbetjeningsløsninger som er relevante for dig.
    Log på Min Kilde eller læs mere om Min Kilde

Borgervejleder

Få hjælp af en af vores borgervejledere

Står du i en særlig vanskelig livssituation, ved du ikke hvilke myndigheder du skal kontakte, eller går du i stå når du bruger vores selvbetjeningsløsninger på nettet? Det kunne være i en skilsmissesituation, hvis du har mistet jobbet, eller hvis du går på pension? Det kunne også typisk være en situation, hvor du har brug for flere afdelinger i kommunen eller andre myndigheder.

Ring på telefon 4631 3007, og tal med en af vores medarbejdere Borgerservice. De kan visitere dig til en af vores dygtige borgervejledere som kan hjælpe dig via telefonen eller ved en personlig samtale, samtalen vil foregå i Borgerservice på Stændertorvet i Roskilde.  Vores borgervejledere vil også hjælpe dig med at formidle kontakt til de eventuelle andre afdelinger eller myndigheder, du kunne have brug for at tale med i din situation.

Tag dit NemID med i Borgerservice

Har du et ærinde i Borgerservice, som du kunne have klaret selv hjemmefra, vil du blive tilbudt at gøre det selv med hjælp fra en medarbejder.

Så medbring dit NemID nøglekort, når du skal i Borgerservice. Det vil i mange tilfælde betyde en lettere og hurtigere løsning af dit ærinde.

Skatten 2013

I din elektroniske skattemappe på SKAT's hjemmeside kan du selv ændre dit skattekort, indberette til selvangivelsen og trække din årsopgørelse.

Du kan også ringe til SKAT på 72 22 18 18 eller møde personligt i Borgerservice. I Borgerservice, kan vi give råd og vejledning om skat. Vi kan nøjagtig det samme, som du selv har mulighed for på SKAT's hjemmeside. Borgerservice kan ikke svare på telefoniske henvendelser vedrørende SKAT.

Om Borgerservice

Opgaver

Vi har samlet de serviceydelser, som flest borgere har brug for ét sted - i borgerservice. Borgerservice kan hjælpe dig med information, vejledning og sagsbehandling. Hvis vi ikke kan hjælpe dig med din henvendelse, så kan vi fortælle dig, hvem der kan. Det betyder, vi kan afslutte mange henvendelser med det samme, og at vi kan vejlede dig i de tilfælde, hvor du skal i kontakt med flere forvaltninger.

Borgerservice fra A til Å

I borgerservice kan du henvende dig om:

 ...... og vi hjælper dig på vej i hele den offentlige sektor.


Kontaktinfo
Cannot open database requested in login 'Adressebog'. Login fails. Login failed for user 'sqlwebtop'.
Nyttige links
Selvbetjeningsløsninger i Roskilde
Mål for brugen af selvbetjeningsløsninger
Mål for borgernes vurdering af Borgerservice
Mål for ventetid ved personlig betjening i Borgerservice

Sidst ændret: 10-12-2013
Min Kilde
Selvbetjening
Mobil.roskilde.dk
Emneoversigt
Cookiepolitik
Kontakt
Læs op Læs op
stor - lille tekst Tekst Størrelse
Sitemap Sitemap
print Print
Share |
 
Følg os på både Facebook, Twitter og Youtube. Læs mere om vores engagement på de sociale medier her. Følg os på Facebook. Hold dig opdateret om nyheder og arrangementer i kommunen. Følg os på Twitter. Hold dig opdateret om nyheder og arrangementer i kommunen.
FEEDBACK

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os, det kan være med til at gøre roskilde.dk en bedre indgang til din kommune. Skriv når du har ris, ros eller forslag du ønsker at dele med os!

Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


tilfreds neutral Utilfreds    
Chat
CHAT
Borgerservice chatter om generelle spørgsmål og hjælp til selvbetjening.
Du skal være opmærksom på, at vi ikke må besvare og behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.

Chat